-0 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

49 novooboljelih u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8 sati, u posljednja 24 sata je 49 novih pozitivnih osoba na COVID-19. Devet osoba je iz Vukovara, osam iz Županje, sedam iz Ivankova, pet iz Vinkovaca, tri iz Tovarnika, dvije iz Novih Jankovaca, dvije iz Retkovaca te po jedna osoba iz Borova Sela, Bošnjaka, Cerne, Đeletovaca, Gunje, Komletinaca, Lovasa, Markušice, Nuštra, Petrovaca, Sotina, Strošinaca i Vođinaca. Preminulih osoba nema.

Kako je priopćio županijski Stožer, od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 1390, od kojih se 1110 osoba oporavilo, a ukupno je 19 preminulih osoba. Trenutno su u županiji 23 osobe hospitalizirane zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirano je 236 osoba te je ukupno testiranih do sada na području županije 15202.

U samoizolaciji na području županije je 1018 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 14 radnika iz sustava zdravstva (tri liječnika, šest medicinskih sestara/tehničara, jedan drugi zdravstveni radnik i četiri nezdravstvena radnika). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 29 radnika (sedam liječnika, 14 medicinskih sestara/tehničara, dva druga zdravstvena radnika i šest nezdravstvenih radnika).

Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo tri nastavnika i 12 učenika. U samoizolaciji se nalazi 32 nastavnika i 280 učenika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno