U organizaciji Taekwondo kluba Rugvica 8. veljače u Vrbovcu je održan međunarodni turnir ”M-2”. Turnir je okupio oko 370 natjecatelja iz 5 zemalja među kojima i 10 Sajnamovaca iz Vinkovaca.
U kategoriji mlađih kadeta/kinja istaknuli su se Grgur Šarić i Ante Jukić osvojivši 2. mjesto te Jan Kranjčević i Julija Bukovac s 3. mjestom. Dino Željko Laškarin i Karlo Grgić izgubili su u tijesnim borbama za medalju.
U kategoriji starijih kadeta/kinja Valentina Plašć osvojila je 2.mjesto dok je Filip Plavčić zaustavljen na korak do medalje.
Junior Patrik Sučić pobjedio je u borbi za medalju i ušao u polufinale, ali s obzirom na to da je nastupao bolestan i da uskoro ide na važan G turnir u Sloveniji odlučeno je da preda borbu i zadovolji se s 3. mjestom.
U kategoriji KICK-Ž3 nastupila je Lucija Bukovac i nažalost izgubila za medalju.
Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Jasmine Lucić, Divijana-Martina Kelave te Renate Bukovac koja je od ove natjecateljske sezone novo pojačanje u redovima TK „Sajnami“. Među sucima bila je i Sajnamovka Lea Grbavica koja je ove godine položila za sutkinju 2. klase.