11 C
Vinkovci
Utorak, 23. travnja 2024.

Stopostotni Kolak

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Da prošli vikend u potpunosti bude u znaku STK Cibalije, pobrinuli su se mlađi kadet Ante Kolak i njegov trener Željko Županić.

Nakon prvih pobjeda za seniore STK Cibalia protiv Požege i Slavonskog Broda, ostvaren je još jedan izvrstan rezultat, ovaj put u omladinskom pogonu. Ante Kolak nastupio je na pozivnom turniru 2. grupe za najmlađe kadete Hrvatske održanom na zagrebačkoj Mladosti. Ostvario je sedam pobjeda i uvjerljivo osvojio spomenuti turnir bez ijednog poraza. Na turniru je bilo osam igrača i igralo se po sistemu svatko sa svakim. U sedam odigranih mečeva Ante je izgubio samo dva seta te je on još jedan dokaz da se u vinkovačkom klubu radi odličan posao. Klub je, zajedno s trenerom, prezadovoljan nastupom svog mlađeg kadeta te se Ante Kolak osvojenim turnirom plasirao na Top 16 Hrvatske koji se održava za mjesec dana u Puli.



„U Puli očekujemo, ako Ante odigra na razini na kojoj može odigrati, plasman među četiri najbolja igrača. Dva igrača odskaču kvalitetom od svih, a među ostala 14 igrača vodit će se borba za preostala najviša mjesta“, ističu u klubu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno