16 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. ožujka 2024.

MNK Vinkovci slavio u derbiju

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Jučer su malonogometaši Vinkovaca ugostili tada vodeću ekipu lige, MNK Autodijelovi Tokić iz Požege, i upisali važnu pobjedu u borbi za sami vrh 2. HMNL Istok.

Poveli su Vinkovčani na početku utakmice preko Haluške, a vodstvo domaćih trajalo je sve do sredine prvog poluvremena. U trenucima vodstva najviše se istaknuo golman Jelinić zahvaljujući kojem su Vinkovčani imali spomenutu prednost. Gosti sredinom prvog dijela dolaze do izjednačenje te tada MNK Vinkovci „daje gas” i do odmora odvajaju se na tri pogotka razlike. Ležaić u drugom poluvremenu povećava prednost Vinkovčana na 5:1 nakon čega su gosti uveli golmana igrača što je rezultiralo pogotkom za 5:2. Do kraja susreta svaka ekipa je zabila po jedan gol za konačnih 6:3.


Ovom pobjedom MNK Vinkovci ostaje na stopostotnom učinku na domaćem terenu. Golove za domaćina postigli su Haluška (2), Ležaić (2), dok su Jurić i Špionjak zabili po jedan. Sljedeće kolo donosi vinkovački derbi budući da MNK Vinkovci gostuje na Kanovcima kod Aurelije Futsal. U sljedećoj utakmici vidjet ćemo hoće li mladost i poletnost Aurelije uspjeti nadigrati iskustvo koje imaju malonogometaši Vinkovaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno