U drugožupanijskom rangu vukovarsko srijemske županije nitko ne odskače, nitko nije stekao veću prednost pred proljetni dio sezone i čeka nas grčevita borba za veći rang, a mjestu u prvoj županijskoj mogu se nadati tri momčadi ovog ranga.

Titulom jesenskog prvaka okitili su se nogometaši Hajduk Mirka koji su nakon 11 odigranih kola osvojili 23 boda, no za vrat im ozbiljno pušu dvije momčadi, Šokadija iz Starih Mikanovaca i Croatia iz Novih Jankovaca, koje imaju bod manje od Mirkovčana. No, treba dodati da su Jankovčani odigrali 10 utakmica i imaju utakmicu manje od ostalih konkurenata. Najviše golova postigli su vodeći Hajduk Mirko i petoplasirani Slavonac iz Retkovaca, protivničke mreže zatresli su 24 puta, a golman Šokadije je 10 puta vadio loptu iz svoje mreže što je najmanje među 12 momčadi druge županijske nogometne lige. U zaostaloj utakmici prije 15-ak dana Croatia i Šokadija odigrali su u Novim Jankovcima utakmicu koja ja završila minimalnom pobjedom domaćina od 1:0 čime su zadržali priključak za vodećima, a treće mjesto zadržali su nakon slavlja u zadnjem jesenskom kolu kod susjeda na tablici, Lovora.

Na začelju su nogometaši Vinkovaca koji nakon 11 kola imaju samo 4 boda, a do njih su došli gostujućom pobjedom u Privlaci, u zadnjem kolu, od 4:1. Vinkovci imaju najslabiji napad lige, zaustavili su se na jednoznamenkastom broju od 7 pogodaka, a primili su uvjerljivo najviše u prvih 11 kola 34 pogotka. Bodovno blizu Vinkovčana nalaze se i igrači Tordinaca koji su skupili dva boda više, no Tordinčani moraju odigrati i dvije utakmice više na proljeće i zasigurno će im se bodovni konto popraviti u proljetnom dijelu. Sredinu ljestvice drže Slavonac (Prkovci), Lovor (Nijemci), dvije Mladosti (Antin i Privlaka) i Sloga iz Novih Mikanovaca.

U vukovarskom središtu druge županijske lige Mitnica je na prvom mjestu s 26 bodova, a Vukovarci imaju niz od 10 utakmica bez poraza (8 pobjeda i 2 remija). Županijsko središte broji samo 4 momčadi i nakon dvokružnog odigravanja vodi Sloga iz Štitara s 14 bodova.