17 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Vukovar streetball 3×3 ove godine okuplja 12 ekipa

Više od autora

- vl promo-

Udruga Vukovar basket intenzivno radi na pripremama za drugo izdanje turnira Vukovar streetball 3×3. Protekla je godina, uz glazbenu podršku, lokalno craft pivo i roštilj, obilovala vrhunskim potezima majstora ulične košarke, stoga možemo se nadati kako će ovogodišnje izdanje biti još bolje.

Turnir će i ove godine biti održan na ŠRC Lijeva bara u Vukovaru, a na njemu će sudjelovati 12 ekipa, a prema najavama organizatora, natjecanje ima međunarodni predznak, s obzirom na to kako će sudjelovati ekipe iz Bosne i Hercegovine te Srbije. Također, 20. svibnja, kada će se održati turnir, bit će održan u popratni U-16 turnir.

FOTO: Vukovar Basket

Zadovoljni smo organizacijom premijernog turnira, od vremena koje nas je poslužilo do atmosfere i reakcije igrača i publike. Ovogodišnji turnir je na tragu prošlogodišnjeg, ali podižemo organizaciju na još višu razinu.“, istaknuo je predsjednik udruge Tomislav Kukuljica.

FOTO: Basket Vukovar

Iz udruge poručuju kako će se u slučaju većeg broja prijavljenih ekipa održati kvalifikacijski turnir. Prvoplasirana 3×3 ekipa osvojit će nagradu od 1.100 eura, dok će drugo i treće mjesto donijeti 400, odnosno 150 eura. Za sve mlađe sudionike osigurat će se hrana, piće i majice.

Lokalni poduzetnici prepoznali su sportski i turistički potencijal turnira, a novina je kako se organizatorima ove godine priključuje i poznati brand energetskih pića iz Austrije, što je dokaz da se u Vukovaru „kuha“ jedna pozitivna košarkaška priča, zato rezervirajte subotu 20. svibnja i put Vukovara uživati u ljepotama Grada na Dunavu i vrhunskoj uličnoj košarci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno