13 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Dvostruko slavlje za Darija Zoricu i Sofiju Barhacovu

Više od autora

- vl promo-

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci i ove je godine održan tradicionalni Tenis Europe Zaba Cup, turnir koji okuplja nadarene tenisačice i tenisače do 14 godina. Ovo je ujedno bilo 15. izdanje natjecanja, a na njemu je sudjelovalo preko 200 igračica i igrača.

Jučer smo saznali prve osvajače laskavog turnira, odnosno prve trofeje odnijeli su sudionici u igrama parova. Najbolji muški par dolazi nam iz Hrvatske, a Rene Bertoš i Dario Zorica u finalu su sa 6/3 i 7/5 bili bolji od srpsko/slovenske kombinacije Filip Dojkić i Patrik Semenić. Kod djevojčica, bosanskohercegovački/slovački par Tea Kovačević i Sofia Barhacova sa 7/6 i 6/3 porazio je njemački duo Juliju Hofmann i Luisu Schild.

Danas je uslijedio finalni dan, a samim time proglašeni su pobjednici u pojedinačnoj muškoj i ženskoj kategoriji. Zanimljivo, najbolji su bili oni koji su dan ranije osvojili prvo mjesto i u igri parova. Tako je Dario Zorica u finalu sa 6/2 2/6 i 6/2 nadigrao belgijskog tenisača Killiana Van Roosta, dok je Sofia Barhacova bila bolja od još jedne slovačke predstavnice Flore Rablanske rezultatom 6/1 i 6/4.

FOTO: Hrvatski teniski savez

Čestitamo najboljima te se nadamo kako će i iduće godina, kao svaki put do sada, Teniski klub Vinkovci uspješno ugostiti mlade teniske nade.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno