12 C
Vinkovci
Subota, 5. listopada 2024.

Dvostruko slavlje naših stolnotenisača i stolnotenisačica

Više od autora

- vl promo-

STK Cibalia stigao je do novih pobjeda u okviru 1. Stolnoteniske lige – Istok. Ženski i muški sastav upisao je po dvije pobjede u četvrtom kolu.

Djevojke su nastupile u sastavu Zara Kolak, Vlatka Vrdoljak, Barbara Vučinić i Lucija Becić. Prvo su bile bolje od STK Šenkovec s 4:2, dok su u drugom susretu također na gostovanju porazile STK Podravka Koprivnica rezultatom 4:3. Zanimljivo je kako je susret u Koprivnici posebno bio napet. Nakon što su naše predstavnice imale 3:0, domaće igračice vraćaju se u život, no u završnom meču pobjedu je upisala Zara Kolak.

Muška momčad igrala je dva domaća susreta, a u oba slučaja upisana je uvjerljiva pobjeda rezultatom 4:0. Prvo su naši stolnotenisači porazili STK Željezničar iz Varaždina, a potom su nadigrali STK Visia iz Trnovca Bartolovečkog. Sastav su činili Davor Lončar, Tomislav Biber, David Andabak, a prvi nastup za seniore upisao je i Kristijan Andabak, koji je inače mlađi kadet te je doprinio pobjedi.

Muškarci se trenutno nalaze na prvom mjestu sa stopostotnim učinkom od pet pobjeda, dok se ženska ekipa nalazi na četvrtom mjestu s dvije pobjede i dva poraza.

Povezani članci

- vl promo-


Posljednje objavljeno