22 C
Vinkovci
Utorak, 30. travnja 2024.

Dvanaest godina sufinanciranje vrijednog programa

Više od autora

- vl promo-
Marija Gerovac
Marija Gerovachttp://novosti.hr
marija.gerovac@novosti.hr

U Palači Srijem u Vukovaru Ugovor o sufinanciranju u okviru Programa usavršavanja managera – PUMA danas su potpisali Božo Galić, vukovarsko-srijemski župan i Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca.

  Dvanaest godina zaredom Vukovarsko-srijemska županija kroz sufinanciranje sudjeluje u provedbi Programa usavršavanja managera – PUMA u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca. Program je namijenjen edukaciji i usavršavanju menadžera, a cilj je osposobiti što više mladih ljudi kako bi edukacijom i stručnim usavršavanjem stekli praktična iskustva i znanja, te tako doprinijeli napretku u ovom slučaju Vukovarsko-srijemske županije. PUMA educira i stručno usavršava poduzetnike kao i nadarene studente završnih godina studija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru, kroz jednostavne radionice tijekom godine, a do sada kroz program usavršavanja prošlo je oko 1800 osoba. Edukacije su usmjerene na opće i generalno znanje u području menadžmenta, marketinga, upravljanja i nekih normativnih regulativa, a s ciljem podizanja kvalitete upravljanja, kao i cijelog sustava.



Da program nije dao dobre rezultate ne bi ga ugovarali već dvanaestu godinu zaredom, istaknuo je danas župan Galić, a u 2018. godini Vukovarsko-srijemska županija u sufinanciranju programa sudjeluje s 25 tisuća kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno