19 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Vinkovčanka Nika Markić u finalu Miss sporta Hrvatske

Više od autora

- vl promo-

Nika Markić bavi se trčanjem na duge staze te istrčava utrke s preprekama, u čemu je vrlo uspješna. Ova 21-godišnja sportašica prijavila se za Miss sporta Hrvatske te uspjela izboriti finale, što je veliki uspjeh.

Kako nam je rekla, nije imala konkretan razlog prijave, već je godinama pratila natjecanje, a zanimao ju je i koncept te je htjela steći novo iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

„Casting je bio održan u Zagrebu na kojega su se sve sportašice prijavile, a trajao je par dana. Mi koje smo prošle idemo u finale koje će tek biti održano”, izjavila je Nika te dodala kako će, osim nje, još jedna djevojka iz naše županije biti u finalu u Velikoj Gorici koje će biti održano 8., 9., 10. i 11 srpnja, kad je ujedno i glavni dan ovog natjecanja.

Za vrijeme priprema sportašice će uvježbati talent show koji je specifičnost ovog izbora, a cilj je da svaka od njih sama osmisli koreografiju i glazbu kojom će predstaviti sport koji trenira, uz vremensko ograničenje od 45 sekundi. Uz talent show učit će i o stilovima odijevanja te uvježbavati svaki od četiri izlazaka koji ih očekuju u finalu. „Na taj dan imat ćemo program od dva sata gdje ćemo iznositi četiri različite kombinacije. Jednu sportsku, večernja haljina, mini haljina i kupaći kostimi. Sve su to brendovi u kojima smo mi pod nekim sponzorstvom i u kojima predstavljamo nekoga. Svaka djevojka će imati svojih 45 sekundi u kojima će predstaviti svoj sport i tu će biti u sportskoj opremi”, pojasnila je mlada sportašica.

Nakon toga, odluku o pobjednici i dvije pratilje donijet će isključivo žiri, nema nikakvog glasanja. „Iskreno, baš sam sretna što sam uspjela izboriti ovo finale. Stvarno se veselim dolasku u Veliku Goricu i svih tih par dana i druženja s tim curama i upoznavanju novih ljudi. Mogu reći i kako se nisam nikad bavila ničim sličnim, ali me zapravo to jako zanima i voljela bih malo biti u tim vodama. Iako se ne bavim manekenstvom i ovo nije taj tip natjecanja, raduje me što sam uspjela izboriti finale od nas 16 u Hrvatskoj. Steći ću neka nova iskustva koje do sad nisam nikad”, rekla nam je Nika kojoj želimo svu sreću na natjecanju i ne sumnjamo kako će se predstaviti u najboljem svjetlu.

Također, iznimno je zahvalna Mariju Kokaju bez kojega se, kako kaže, ni ove godine ne bi odlučila poslati prijavnicu za casting. “Zaista od samog početka, bio je tu uz mene pa sve do sada, kada slijedi i samo finale izbora”, ističe, kao i klubu AK Cibalia i predsjedniku Mislavu Mariću.

“Kako predstavljam svoje ime, grad iz kojeg dolazim, u ovom slučaju predstavljam i klub koji stoji iza mene kao što će iza svake djevojke biti njezin klub. Nadam se da ću opravdati jednim dijelom njihov čin i učiniti ih ponosnima s još jednim uspjehom”, riječi su ove mlade, ambiciozne Vinkovčanke.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno