14 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

ŠKK Ictus svečano obilježio završetak proljetnog dijela sezone

Više od autora

- vl promo-

Športski karate klub „ICTUS“ Vinkovci je, već tradicionalno, kraj proljetnog dijela sezone te još jednog ciklusa treninga u sportskoj dvorani OŠ „Vladimira Nazora“ u Vinkovcima, na posljednjem polusezonskom treningu, upriličio polaganje za zvanje svojih karatista i parakaratista, koji su predano trenirali tijekom prethodnog razdoblja te usvojili planirani program i time ostvarili preduvjete za pristupanje polaganju.

Uspješnim nastupima pred licenciranim ispitivačem Hrvatskog karate saveza Dorom Vinković, majstorom karatea, nositeljem crnog pojasa 1. Dan, prijavljeni kandidati su položili za karate zvanja za koja su polagali. Tijekom polaganja za zvanja u sportskoj dvorani OŠ „Vladimira Nazora“ vladalo je pozitivno ozračje, bilo je malo treme kod članova koji su polagali, ali osmijeh sreće obasjao je njihova lica kada su od ispitivača čuli da su uspješno položili za svoje novo karate zvanje”, ističu iz kluba.

FOTO: Karate klub ICTUS Vinkovci

Jako lijep završetak proljetne polusezone kalendarske 2024. godine tijekom koje su natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci nastupili na većem broju turnira te svojim nastupima ostvarili vrlo dobre rezultate, što se posebice odnosi na parakaratiste koji su sa Prvenstva Hrvatske u parakarateu donijeli dva zlatna i jedno srebrno odličje.

Ostvareni rezultati mogu se smatrati vrlo uspješnima, a istima su u najvećoj mjeri doprinijeli treneri volonteri svojim predanim radom i ljubavlju prema djeci i karate sportu, kao i sami roditelji natjecatelja svojim vrlo aktivnim sudjelovanjem u aktivnostima kluba.

Slijedi pauza do početka rujna odnosno do početka nastave u novoj školskoj godini.

FOTO: Karate klub ICTUS Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno