23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Dječaci cerićke Mladosti najbolji na Memorijalnom turniru “Tomislav Valentić”

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
Na stadionu NK Šokadije u Starim Mikanovcima danas je održan Memorijalni turnir “Tomislav Valentić”, turnir u čast mladog golmana Cibalije čiji je život naglo prekinut 2009. godine. Oduzeo si je život sa samo 17 godina.

Nastupilo je ukupno 16 ekipa u dvije natjecateljske kategorije. Igrala su djeca uzrasta 2014./2015. godišta te oni rođeni 2016. godine i mlađi.

Prvo mjesto osvojili su dječaci iz NK Mladost Cerić iz čijih redova dolazi i najbolji igrač Luka Kovačević te najbolji vrata Neo Božić. U prvoj utakmici odigrali su remi s ekipom Đakovo Croatia, Čepin su pobijedili s 2:0 te potom Đakovo 4:1.

Foto: Škola nogometa NK Mladost Cerić
Foto: Škola nogometa NK Mladost Cerić
Drugo mjesto zauzeli su početnici Cibalije pod vodstvom trenera Jurčevića. Važno je napomenuti da su dječaci bili godinu dana mlađi od konkurencije, ali i da su imali najboljeg vratara – Patrika Šarčevića.
Podsjetimo još kako je Tomislav Valentić iz Starih Mikanovaca bio perspektivan mladi vratar u vinkovačkoj Cibaliji, kadet, ali u prvoj momčadi kao treći vratar. Dvije godine zaredom bio je neizostavni član kadetske momčadi koja se tada natjecala u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za kadete, upisavši 59 službenih nastupa tijekom dvije sezone.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno