23 C
Vinkovci
Subota, 21. rujna 2024.

ČISTA PETICA Cibalia gostima iz Jurjevca za Vinkovačke jeseni zabila pet komada

Više od autora

- vl promo-

Cibalia je prekinula niz četiri utakmice bez pobjede i to na kakav način – pobjedom 5:0 protiv Zrinskog Osječkog 1664.

Bio je to susret u kojem je igrala samo momčad trenera Siniše Sesara koja je od prve do posljednje minute dominirala terenom. U prvom dijelu pao je samo jedan pogodak i to u završnoj fazi, točnije u 41. minuti. Jurica Bajić izveo je slobodni udarac, a u 16 metara najbolje se snalazi Marijan Oršolić čiji je odličan trzaj glave loptu poslao u mrežu.

Nebeskoplavi su na najbolji mogući način otvorili nastavak. Igrala se 48. minuta kada je s bijele točke precizan bio Filip Jazvić. I onda je krenulo, prilike su se redale, a već dvije minute kasnije Bajić koristi pogrešku gostujuće obrane i povisuje na 3:0. U 54. minuti u listu strijelaca upisao se i Martin Vrdoljak, a isti igrač postiže fantastičan pogodak za 5:0. Dojam je kako je do kraja susreta domaćin ubacio u „nižu brzinu”, jer da nije Jurjevčani bi doživjeli još veću katastrofu.

Tri boda pravi su poklon za 59. Vinkovačke jeseni, a Cibalia se, barem do sutra, popela na četvrto mjesto. U sljedećem kolu Vinkovčani će gostovati u Dugopolju, a onda slijede domaći susreti protiv Croatije iz Zmijavaca i Dubrave Tim Kabel.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno