19 C
Vinkovci
Utorak, 24. rujna 2024.

Turnir 59. Vinkovačkih jeseni: Vukovarke u napetom finalu do naslova protiv Vinkovčanki

Više od autora

- vl promo-

ŽOK Vinkovci nastavio se tradiciju održavanja turnira povodom Vinkovačkih jeseni. Osim domaćina, na turniru su još sudjelovali ŽOK Enna Vukovar, HAOK Mladost 2 i ŽOK Ferivi Višnjevac.

Turnir su otvorile igračice Vinkovaca i Ferivi Višnjevca, a pobjeda je pripala domaćim predstavnicima s 3:0 u setovima. Vukovarke su u drugom polufinalu bile bolje od Mladosti.

U borbi za treće mjesto zagrebačka je Mladost bila bolja od višnjevačke ekipe, a finalni sraz donio je napetu utakmicu. Na kraju su Vukovarke slavile s 2:1 protiv Vinkovčanki i tako osvojile prvo mjesto na Turniru 59. Vinkovačkih jeseni.

„Mogu reći da smo zadovoljne kako smo odigrale turnir premda smo još u fazi pripremnih utakmica i međusobnih uigravanja. Turnir nam je dobrodošao kao mjerilo i pokazatelj na čemu još moramo poraditi i koje segmente igre trebamo usavršiti. Sljedeći vikend nas čeka prvo kolo prvenstva tako da nam je ovaj turnir ujedno bio i završna priprema. Zadovoljne i spremne krećemo u prvenstvo”, kazala je za klupsku Facebook stranicu kapetanica Dunja Veselčić.

Podsjećamo, ŽOK Vinkovci natječe se u drugom razredu ženske odbojke u Hrvatskoj, a prvi kolo odigrat će u nedjelju protiv Cro Teama.

FOTO: ŽOK Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno