19 C
Vinkovci
Utorak, 24. rujna 2024.

Poziv fiš majstorima: Okušajte se na Fišijadi u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Udruga ljubitelja kuhanja Ervenica iz Vinkovaca i Turistička zajednica grada Vinkovaca Vinkovci pozivaju sve fiš majstore da se okušaju na 4. Fišijadi u Vinkovcima u subotu, 28. rujna.

Natjecanje počinje u 15 sati ispred hotela Slavonija, a prijave su otvorene do srijede, 25. rujna ( tel. 097 713 9449 ili e-mail ervenica.vinkovci@gmail.com ).

Za natjecatelje osigurani su: natkriveni prostor, stol s dvije klupe, 3 kilograma ribe i kruh, a za dobro rapoloženje dok se fiš bude kuhao brinut će se tamburaši. Organizatori napominju da se fiš kuha na plin, a kotizacija po ekipi je 40 eura.

Proglašenje rezultata najavljeno je za 19 sati, a pobjednik natjecanja u Vinkovcima odlazi na državno natjecanje u Beli Manastir.

Fiš za posjetitelje kuhat će organizatori, koji najavljuju i delicije kao što su šaran na rašljama i riblji čvarci. Naći će se tu i „veseli stroj” te prikazati slavonska tradicija pečenja rakije.

Sve to i puno dobroga druženja čekaju vas u subotu na parkiralištu hotela Slavonija, dođite, uživajte u ukusnim ribljim delicijama i zabavite se!“, poručuju i pozivaju iz vinkovačke Udruge ljubitelja kuhanja Ervenica i TZ grada Vinkovaca.

I ove godine Fišijada će biti održana uz potporu Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijesmke županije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno