13 C
Vinkovci
Subota, 5. listopada 2024.

Ivanko i Andričević za novi trofej Kupa!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Obranila je titulu i još jedan trofej u svoje vitrine spremila je danas momčad Bedema iz Ivankova pobijedivši vođinačku Mladost u finalu Kupa Nogometnog središta Vinkovci. Iako zadatak nije bio nimalo jednostavan, Bedem je uz 2:0 na domaćem terenu uspio „sačuvati vlasništvo“ nad ovim prestižnim peharom.

Bedem u ovom finalu nije mogao računati na pomoć ponajboljeg igrača Marina Ležaića koji zbog ozljede pauzira duže vrijeme, no uspjeh nije izostao. Do novog naslova ekipa Antuna Labaka stigla je pogocima Luke Andričević koji mrežu gostiju trese u 47. minuti, da bi točku na i stavio Ivan Ivanko i u nadoknadi (95′) zabio za konačnih 2:0.

U polufinalnim utakmicama Kupa Bedem je bio uvjerljiv protiv ekipe Dilja, dok je Mladost iz Vođinaca slavila protiv Otoka s minimalnih 1:0. Ranije su svladali Lovor odnosno Šokadiju.

Osvajanjem Kupa NS Vinkovci Bedem je osigurao polufinale Županijskog kupa.

Spomenut ćemo kako Bedem u svojoj Trećoj NL Istok trenutno zauzima pretposljednju 15. poziciju, no od prvoga ga mjesta dijele tek četiri boda, koliki je razmak od prve do pretposljednje momčadi nakon šest odigranih kola.

Nogometaši Mladosti pod vodstvom trenera Tomislava Pavličića zauzimaju četvrto mjesto u MŽNL u koju su promovirani nakon osvajanja naslova u prvoj ŽNL vukovarsko-srijemskoj, a nalaze se u nizu od tri uzastopne prvenstvene pobjede. U te tri utakmice postigli su nevjerojatnih 14 golova.

Povezani članci

- vl promo-


Posljednje objavljeno