13 C
Vinkovci
Subota, 5. listopada 2024.

Vukovarcu paprena kazna od 1710 eura

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

PU vukovarsko bsrijemska izvijestila je kako su jučer, oko 19:20 sati na graničnom prijelazu Ilok, na  ulazu u Republiku Hrvatsku,  prilikom granične kontrole, policijski službenici utvrdili da je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske.

Za prekršaj je, piše policija, izrečena novčana kazna u iznosu od 1.320,00 eura i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju tri mjeseca.

“Istog dana, oko 23:00 sati u Vukovaru je zatečen 47-godišnji vozač osobnog automobila, vukovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,74 g/kg i utvrđeno je da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. S obzirom na okolnosti vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za prekršaje je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.710,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci”, javlja PU vukovarsko srijemska.

Povezani članci

- vl promo-


Posljednje objavljeno