13 C
Vinkovci
Subota, 5. listopada 2024.

IŠČUPAN BOD Cibalia dva puta zaostajala dva razlike, a onda u 97. minuti stigla do remija

Više od autora

- vl promo-

Cibalia i Croatia iz Zmijavaca remizirali su danas u Vinkovcima u okviru 9. kola SuperSport Prve Nogometne lige. Rezultat je to kojeg prije utakmice momčad trenera Siniše Sesara ne bi prihvatila, ali s obzirom na to da su dva puta gubili s dva razlike, s konačnih 3:3 zadovoljniji bi trebali biti Nebeskoplavi.

Nakon prvih 45 minuta gosti iz Zmijavaca imala su 0:2. Matej Maretić doveo je svoju momčad u vodstvo u 14. minuti, a do poluvremena prednost je poduplao Domagoj Čulina. Imala je Cibalia loptu u svojim nogama, ali nije stvorila nekakve veće prilike.

Vinkovčani već u 50. minuti preko Ajdina Mujagića smanjuju rezultat na 1:1. Bio je to start iz snova, ali radost i nada da će na krilima prvog pogotka domaćin zabiti i drugi, kratko je trajala. U 55. minuti Tomislav Krizmanić povisuje na 1:3 – u tim trenucima činilo se kako će se gosti bodovno izjednačiti s vinkovačkim klubom nakon ovog kola. Ipak, Mujagić iz penala u 79. minuti nagovještava uzbudljivu završnicu, a čak u sedmoj minuti nadoknade Filip Lišnić pogađa za veliko slavlje domaćih navijača i osigurava Cibaliji bod.

Cibalia je i dalje peta na ljestvici, a već u petak podno Bosuta gostovat će trećeplasirana Dubrava Tim Kabel. Početak tog susreta zakazan je za 15:30.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno