20.2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

STK Cibalia: Seniorkama pobjeda i poraz, seniori uvjerljivi protiv Podravke

Više od autora

- vl promo-

Ovoga vikenda stolnotenisačice i stolnotenisači Cibalije odigrali su drugo prvenstveno kolo. Ženska ekipa upisala je pobjedu i poraz, dok su muški stigli do prve pobjede ove sezone.

U subotu u jutarnjim satima Vinkovčanke su na gostovanju u okviru 1. Hrvatske stolnoteniske lige Istok svladale STK Koprivnicu rezultatom 4:2. Sastav su činile Zara Kolak, Lucija Becić i Jovana Grubić, a ista ekipa od 17 sati poražena je od STK Bjelovara s 4:0. Seniorke STK Cibalia u prva tri kola tako imaju dvije pobjede i jedan poraz.

S druge pak strane, muški dio kluba odigrao je jedan susret protiv STK Podravke iz Korivnice. Na domaćem terenu Vinkovčani nisu pružili gostima priliku za iznenađenje te su slavili s čistih 4:0 u pobjedama. Prvi bod svojoj ekipi donio je Tomislav Biber koji je s 3:0 u setovima bio bolji od Kristijana Kežmana, a na 2:0 povisio je David Andabak porazivši Danijela Jurašića s 3:1. Ante Kolak potvrdio je dominaciju svoga kluba s 3:0 pobjedom protiv Danijela Lončara. Jedini meč koji je pružio neizvijesnost bio je onaj u igri parova, no Andabak i Kolak s 3:2 u setovima bili su bolji od kombinacije Lončar-Jurašić. Vinkovčani nakon dva kola imaju po pobjedu i poraz, ali treba napomenuti kako su u prvom kolu poraženi bez borbe.

Klupske seniorke tek će 2. studenog odigrati novi dvojni susret, protiv STK MGK-Drava Žabnik i STK Starr Varaždin, a muški će 26. listopada odmjeriti snage sa STK Visia Trnovec Bartolovečki i STK Mihovljan.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno