22 C
Vinkovci
Utorak, 30. travnja 2024.

Prvi novi singl The Frajli je Gibonnijeva ‘Žeđam’

Više od autora

- vl promo-

m_the-frajle_zedzam_single_ST

U jeku proljetne turneje The Frajle predstavljaju singl ‘Žeđam’, novu verziju poznatog Gibonnijevog hita. Pjesmu ‘Žeđam’ su The Frajle premijerno izvele na prošlogodišnjem velikom zagrebačkom koncertu u rasprodanoj dvorani Vatroslav Lisinski, a reakcija publike u Lisinskom – te svim idućim nastupima – ‘natjerala’ je The Frajle da upravo ‘Žeđam’ objave kao prvi singl nakon hvaljenog, trećeg studijskog albuma ‘B strana ljubavi’.

‘Oduvijek smo iznimno cijenile i iskreno voljele Gibonnijevu glazbu, a reakcije publike na koncertima uvijek su bile odlične upravo na ‘Žeđam’, pa je ideja o snimanju odmah objeručke prihvaćena!

Vjerujemo da će i naša publika jednako uživati u ovoj prelijepoj pjesmi!’  – kažu cure iz The Frajli.


Album ‘B strana ljubavi’, objavljen krajem prošle godine, podjednako je oduševio glazbene kritičare i publiku te donio brojne hitove – ‘Moli me, moli’  ‘Menjam dane’, ‘Imala je lijepu rupicu na bradi’…   a Frajle ga upravo predstavljaju na velikoj regionalnoj turneji. Proljetni dio Hrvatske turneje, koja ruši sve rekorde slušanosti, The Frajle nastavljaju 14. svibnja koncertom u zadarskom Arsenalu, a 6. srpnja nastupaju u Splitu na događanju San Sustipanske noći.

The Frajle iza sebe imaju tri studijska albuma i mnoštvo nastupa diljem regije, angažirane su u mnogim humanitarnim projektima, a osvojile su i brojne nagrade – MTV nagrade (MTV Gold Award, za spot i za  spot ‘Pare vole me’ – remix DJ Gramophondzie), ‘Oskar popularnosti’ za najprodavaniji album’, ‘Oskar popularnosti za najbolju pop grupu’, ‘Runjićev galeb’, za doprinos u muzici, ‘NAXI Radio nagradu za najslušaniju pjesmu’, ‘Zlatna Bubamara za balkansku grupu godine’, nagrada ‘Good Feeling’, ‘Hello nagrada za humanost’ te još niz raznih nagrada i priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

VIDEO / ŽEĐAM (LIVE)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno