16 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Plivački četveroboj u Vukovaru za mlađe kadete i kadete

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U petak 19. ožujka Plivački klub Vukovar bio je domaćin plivačkog četveroboja na Plivalištu Vukovar. Natjecanje je održano u večernjem terminu, a sudjelovali su uzrasti mlađih kadeta i kadeta. Zbog epidemiološke situacije organizator je pozvao manji broj klubova i natjecatelja.

Boje Plivačkog kluba Oriona branili su Marija Ćaleta, Nensi Vidinović, Una Videković, Patik Šekrst, Ante Kasić i Filip Majko. Treba reći kako je tim mladim snagama Oriona natjecanje u Vukovaru bilo prvo natjecanje nakon dužeg vremena. Osvojena su tri prva mjesta, tri druga mjesta i tri treća mjesta. Ante Kasić je u kategoriji mlađih kadeta na 100 m prsno osvojio prvo mjesto, a na 200 m slobodno završio je drugi kao i na 200 m mješovito. Kadetkinja Marija Ćaleta bila je prva na 200 m leđno, treća na 200 m slobodno i 100 m leđno. Una Videković osvojila je prvo mjesto na 200 m slobodno i treće mjesto na 200 m leđno u kategoriji mlađih kadeta, dok je Fili Majko u kategoriji mlađih kadeta završio drugi na 200 m leđno.

Vinkovački plivački klub također je nastupio na ovom natjecanju, a mladi plivači bili su pod budnim okom trenera Josipa Gajčevića. Marko Polešćuk završio je drugi na 200 m slobodno, treći na 100 m leđno u kategoriji kadeta i na 100 m mješovito zauzeo je drugo mjesto. Gabriel Petričević bio je treći na 200 m slobodno i 200 m prsno. Kristijan Rohalj u disciplini 200 m slobodno u kategoriji mlađih kadeta osvojio je prvo mjesto, a u istoj kategoriji i disciplini Bruno Ćorić zauzeo je treće mjesto. U disciplini 100 m leđno (mlađih kadeta) Tomo Petrinić bio je prvi, Bruno Ćorić drugi, a Kristijan Rohalj treći. Mlađi kadeti Kristijan Rohalj i Bruno Ćorić bili su drugi odnosno treći na 100 m mješovito. Kadeti Jakov Božić, Luka Grgljanić i Patrik Puce zauzeli su prva tri mjesta na 200 m leđno, a mlađi kadet Tomo Petrinić u istoj disciplini bio je prvi. Na 100 m leptir Bruno Ćorić bio je drugi, a Jakov Svetić treći, a Jakov je isto mjesto zauzeo i na 200 m mješovito. Mlađi kadeti Tomo Petrinić i Kristijan Rohalj zauzeli su prvo i drugo mjesto na 100 m slobodno. Nika Cajner na 100 i 200 m prsno i 200 m mješovito zauzela je treće mjesto.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno