U Osijeku na finalnom turniru Regije istočna Slavonija za mlađe kategorije, mlađe kadetkinje i juniorke STK Cibalia, Petra Pešut, Sara Kolak, Barbara Vučinić, Sara Faragot, ostvarile su direktan plasman na finalni turnir ekipnog prvenstva Hrvatske, među osam najboljih u Hrvatskoj.

Njihovi muški suigrači, ostvarili su drugo mjesto u regiji Istočna Slavonija u rangu mlađih kadeta (David Anabak, David Maršić i Ante Kolak), u finalu su poraženi rezultatom 3:2 od STK Vodovod Osijek, dok su juniori (Ivan Grahić, Dominik Grahić i David Andabak) zauzeli treće mjesto iza STK Vodoovd Osijek i STK Dračice Đakovo.

 

Također su se odigrala dva važna meča s Osječkim dvojcem STK Vodoovod Osijek 2 i STK Olimpija Osijek u Vinkovcima u dvanaestom kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige. Gledatelji su imali prigodu uživati u odličnim i zanimljivim mečevima, no na kraju su Osječani iz Vinkovaca otišli s pobjedom.

Domaćin je nastupio u sastavu : Danijel Jelinek, Franjo Josip Marelja, Željko Županić i Ivan Horvat, a nakon odigranih 12 kola nalazi se na 9 mjestu.

Rezultati po mečevima:

STK Cibalia Vinkovci : STK Vodovod 2 Osijek 2:4

Marelj : Dražić 1:3
Županić : Markotić 1:3
Jelinek : Baić 3:0
Marelja : Markotić 3:1
Jelinek : Dražić 2:3
par Marelja/Jelinek : Dražić/Markotić 2:3

STK Cibalia : STK Olimpija Osijek 2:4

Marelja : Selak 2:3
Jelinek : Lacković 2:3
Horvat : Mađarac 3:1
Marelja : Lacković 3:0
Horvat : Selak 1:3
par Marelja/Jelinek : Selak/Lacković 1:3