14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Abattoir je novi jezivi horor redatelja tri nastavka Slagalice strave

Više od autora

- vl promo-f_abattoir_novi-horor_ST

U horor filmu ABATTOIR novinarka Julia (Jessica Lowndes) istražuje niz misterioznih ubojstava koja su se dogodila u jezivoj kući, koja je izgrađena od odvojenih prostorija kako bi prikrile brutalna ubojstva. Osim Lowndesove, u glavnoj ulozi se pojavljuje engleski glumac i pjevač Joe Anderson kao policajac Grady. Film je režirao Darren Lynn Bousman koji stoji iza ostvarenja ‘Saw II’, ‘Saw III’, ‘Saw IV’, horora ‘Mother’s Day’ i filma ‘The Devil’s Carnival’. Za scenario je zaslužan romanopisac i scenarista David J. Schow koji je napisao scenarije za filmove ‘The Crow’ i ‘The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning’.

Jessica Lowndes je poznata kao Adrianna Tate-Duncan  iz tinejdžerske dramske serije 90210, sa Willom Ferrellom i Kristen Wiig se pojavila u televizijskoj dramskoj triler-parodiji ‘A Deadly Adoption’, a kao pjevačica je objavila dva EP izdanja i mnoštvo singlova.

Joe Anderson je glumio Petera Hooka u britansko-američkom biografskom ostvarenju ‘Control’ o Ian Curtisu, vokalu benda Joe Division. Poznat je i po ulogama u filmovima ‘Across The Universe’, ‘Amelia’, ‘The Grey’, ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2’, ‘A Single Shot’ i ‘Hercules’, te kao Mason Verger iz četiri epizode pisihološke televizijske triler serije ‘Hannibal’. ‘Abattoir’ je premijeru imao jučer 7. lipnja na Los Angeles Film festivalu. Još nije poznato kada bi se mogao kod nas u redovnoj kino distribuciji. [Filmofil.ba]

TRAILER: ABATTOIR

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno