- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Film će biti inspiriran hit komedijom ‘Što žene žele’ iz 2000. godine koju je režirala Nency Meyers. Glavna uloga u filmu dodijeljena je glumici Taraji P. Henson, dok o ostatku glumačke postave za sada nema informacija. Hensonova će istovremeno i producirati film zajedno sa Willom Packerom i Jennifer Lopez.

U originalnom filmu glavne su ulogu ostvarili Mel Gibson, u ulozi šovinističkog marketinškog stručnjaka Nicka Marshalla, te izvrsna Helen Hunt u ulozi Darcy Maguire, iznimno inteligentne i sposobne poslovne žene.

U ‘Što muškarci žele’ (What Men Want) Hensonova će glumiti sportsku agenticu koju konstantno ignoriraju njene muške kolege. Kada stekne sposobnost čuti sve ono što muškarci žele i misle, iskoristit će to za potpisivanje ugovora sa NBA zvijezdom.

Taraji P. Henson trenutno se pojavljuje u akcijskom trileru ‘Proud Mary’, a tijekom ove godine ćemo je biti u prilici vidjeti u trileru ‘Acrimony’  te biografskoj drami ‘The Best Of Enemies Robina Bissella. Nadalje, posudit će glas u animiranoom filmu ‘Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph’ koji će u kina stići u studenom ove godine.

Premijera filma ‘Što muškarci žele’ predviđena je za 11. siječanj 2019. godine. [Filmofil]