2 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Advent u Jarmini s božićnim sajmom

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Svi Jarminčani pozvani su da još jednom zajedno podijele radost i veselje Božića družeći se na Adventu u Jarmini.

U suradnji s udrugama, obrtnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Općina Jarmina i ove godine za mještane organizira Advent u Jarmini s božićnim sajmom.

Središnji je događaj adventa paljenje adventskih svijeća, a u Jarmini prve tri adventske svijeće bit će upaljenje subotom: 26. studenoga uz crkveni zbor „Božja ljubav”, 3. prosinca uz crkveni zbor „Pustinja” i 10. prosinca uz crkveni zbor „Božja snaga”. Zadnja svijeća bit će upaljena na samu četvrtu adventsku nedjelju, 18. prosinca uz crkveni zbor „Pustinja” te Male tamburaše.

Blagdanska okupljanja uz paljenje adventskih svijeća počinju u 17 sati u središtu sela, ispred kino dvorane, a pratit će ih i zabavni program, bogata gastro ponuda, kuhano vino i čaj.


U nedjelju, 18. prosinca, poseban program očekuje najmlađe koji će uživati u božićnoj predstavi Kluba mladih GD Crvenog križa Vinkovci pod nazivom „Božićna večera” te druženju s Djedom Božićnjakom koji dolazi s obaveznim darovima.

Na Badnjak svi Jarminčani pozvani su na blagovanje posnog obroka od 9 do 12 sati.

„Blagdanski ugođaj, dobro raspoloženje te ukusna hrana i piće dočekat će vas u centru sela. Pozivamo vas da zajedno podijelimo radost i veselje Božića“, poručuju svojim sumještanima organizatori Adventa u Jarmini.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno