7 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Alexandra Daddario prvo poznato ime filmske adaptacije novele Can You Keep A Secret?

Više od autora

- vl promo-

Portal Deadline potvrdio je vijest da će Alexandra Daddario (Baywatch, San Andreas) predvoditi glumačku postavu ekranizacije NY Times bestselera “Can You Keep a Secret?” kojeg je napisala Sophie Kinsella. Film će režirati Elise Duran.

Mlada Emma Corrigan radi kao marketinška asistentica u velikoj tvrtki. Svoje male tajne krije pred dečkom, roditeljima, prijateljima i kolegama s posla, no tijekom jednog izuzetno turbulentnog leta avionom, prestrašena Emma, sve svoje tajne povjeri potpunom neznancu koji je sjedio pokraj nje. Problem počinje već idućeg dana kada Emma u uredu dozna da je zgodni muškarac iz aviona njen novi šef Jack Harper, koji sada zna svaki ponižavajući detalj o Emmi…

Povodom ekranizacije Kinsella je izjavila: “Apsolutno sam oduševljena što će moja novela “Can You Keep a Secret?” postati film i znam da se moj čitatelji diljem svijeta raduju isto toliko koliko i ja. Jako sam uzbuđena što će Alexandra Daddario igrati Emmu i ne mogu dočekati da priča oživi na ekranu.”

Duran će režirati film koristeći se scenarijom kojeg je adaptirao Peter HutchingsClaude Dal FarraBrice Dal Farra i Brian Keady će ga producirati za BCDF Pictures, dok će Charles Miller, zajedno sa Daddario, biti njegov izvršni producent.

Sophie Kinsella je pseudonim britanske književnice Madeleine Sophie Wickham koja je najpoznatija po serijalu romana o šopingholičarki  Rebecci (Becky) Bloomwood. Na temelju prve dvije knjige iz serijala, 2009. snimljena je romantična komedija “Confessions of a Shopaholic” u kojoj se u glavnim ulogama pojavljuju Krysten Ritter (Jessica Jones), Isla Fisher i Hugh Dancy.

Alexandru Daddario ćemo ove godine gledati u trileru “We Have Always Lived in the Castle”, a u skorijoj budućnosti i u akciijskom trileru “Nomis” u kojoj će se pojaviti i Henry Cavill i Minka Kelly, te u drami “I Am Not a Bird” koja se temelji na noveli Catherine Hanrahan. [Filmofil]


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno