32 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Alicia Vikander nova je Lara Croft – Tomb Raider u kinima već od danas

Više od autora

- vl promo-


Ljubitelji akcijskih avantura Lare Croft nakon 15 godina ponovno će doći na svoje s novom pričom i novom glumačkom postavom. Dobitnica nagrade Oscar Alicia Vikander je nova Lara Croft, Tomb Raider

Lara Croft je neustrašiva kći ekscentričnog pustolova koji je nestao kada je ona bila tinejdžerka. Sada je Lara mlada žena od 21 godinu bez ikakvog stvarnog cilja ili svrhe, Lara vozi bicikl za jednu kurirsku službu, čime jedva zaradi za stanarinu, pohađa kolegij, ali rijetko odlazi na nastavu. Odlučna je stvoriti svoj vlastiti put, te odbija preuzeti očevo nasljedstvo jednako čvrsto kao što odbacuje ideju da je mrtav.

Ostavivši sve iza sebe, Lara kreće na posljednju destinaciju svoga oca: mitološki grob na mitskom otoku koji bi mogao biti negdje izvan Japanske obale. Ali njezina misija neće biti lagana; sam dolazak na otoke je gotovo nemoguć. Lara će morati naučiti pomicati svoje granice dok putuje u nepoznato. Ako preživi ovu opasnu avanturu, to bi moglo biti njezin početak kao tomb raider.

Uz Aliciju u filmu glume Dominic West (300), Walton Goggins (Mrska osmorka), Daniel Wu i nominirana za nagradu Oscar Kristin Scott Thomas (Engleski pacijent).

Redatelj filma je Roar Uthaug, a scenaristi su Geneva Robertson-Dworet i Alastair Siddons.

Željno očekivani akcijski spektakl TOMB RAIDER, u hrvatska kina stiže već danas u distribuciji Blitza, i to u najprestižnijim formatima: IMAX, 4DX i RealD 3D, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno