- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Zagrebački americana blues kvintet BE HA VE predstavlja videospot aktualnog singla ‘Chocolate Fudge’, koji je snažan elektro-akustički blues egzistencijalističkih konotacija i psihodelične atmosfere te jedna od najupečatljivijih kompozicija na debitantskom albumu ‘One Of These Days’.

Pjesmu ‘Chocolate Fudge’ autorski potpisuju Zoran Haraminčić (glazba) i Davor Bunčić (tekst), za scenarij i režiju spota je zaslužan Gordan Sirotić, a produkciju je napravio Zoethrope Zagreb.

BE HA VE okupljaju Davor Bunčić, Vedran Žanko i Zoran Haraminčić 2014. godine u Zagrebu. Premijerno se pojavljuju na kompilacijskom albumu ‘Blues For You – Tribute To Buha’, koji je 2014. osvojio dvije nagrade Porin. 2016. godine snimaju album ‘One Of These Days’ na kojem se nalazi petnaest autorskih posveta raznim glazbenim žanrovima, u rasponu od roots rocka i southern countrya do bluesa, uz elemente folka, psihodelije i rhythm & bluesa. Album je odlično prihvaćen kod publike, a struka ga je nagradila nagradom Fender Music Award u studenom 2017.