10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Ana Opačak najavljuje novi singl Bam Bam

Više od autora

- vl promo-m_ana-opacak_bam-bam_single_IS_ST

Ana predstavlja svoj novi singl ‘Bam Bam’, s kojim je nastupila na ovogodišnjim ‘Večerima dalmatinske šansone’ (20. kolovoza u Šibeniku).

Riječ je o pjesmi koja će u vama probuditi želju da zaplešete bosi gdje god se nalazili! Ili da u vožnji spustite prozore i mašete rukama na vjetru. Zarazni ritam, izvrsna svirka i Anin zavodljivi glas izmamit će vam osmijeh na lice čak i ako mu se opirete.

‘Bam Bam’ zvuči kao zanimljiva kombinacija Edith Piaf, Hindi Zahre i Caro Emerald te udara ravno u srce, glavu i noge. Zato izujte cipele, prepustite se i podijelite ovu pjesmu sa svima do kojih vam je stalo!
Glazbu je napisala Ines Prajo, za tekst su zaslužne Arijana Kunštek i Ines Prajo, a aranžman je djelo Ivana Popeskića.

Ana Opačak je mlada splitska pjevačica, koja se javnosti predstavila uspješnim singlovima ‘Sve što ostaje’ i ‘Na kraju dana’. Iza sebe ima nastupe na brojnim cijenjenim festivalima kao što su: Splitski i Zagrebački festivali, Melodije hrvatskog juga, Večerima francuske šansone, te na svjetskom festivalu frankofonije Visa francophone u Villefranche de Rouergue u Francuskoj, gdje je 2004. godine predstavljala Hrvatsku.

Pjevačica je grupa Lite Motive.

Pjesmu poslušajte u ponedjeljak u idućem izdanju emisije Dva sata paklenog šunda (Radio Vinkovci, 90.2 MHz).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno