29 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Analiza umA izbacili posve novi singl

Više od autora

- vl promo-

Rockeri iz grupe ‘Analiza umA’ pripremili su nam novu glazbenu poslasticu. Riječ je o novoj pjesmi i spotu za pjesmu ‘Ljubav je spas’. Pjesma čvrstog rock and roll zvuka tematizira važnost ljubavi u životu, potvrđuje ju kao smisao postojanja koji nudi spas. Videospot na zabavan i način donosi jedan dan u životu benda koji kreće s vožnjom u autu i donosi humoristične situacije iz vožnje. Na zanimljiv način, a u formi spota, isprepliće se stripovska i klasična video forma koja će zasigurno pridobiti vašu pozornost. Optimizam i veselje su emocije i ideja koju nam Analiza umA želi prenijeti svojom glazbom.

Analiza umA skupina je glazbenika iz Frankfurta, formirana od dugogodišnjih prijatelja. Bend crpi kreativnost, među ostalim, iz energije, vizura i života grada Frankfurta gdje trenutno žive. U stvaranju glazbe sudjeluju svi članovi benda podjednako. Ponosni su na tu činjenicu koja dokazuje kako zajedništvo može biti odličan izvor ideja.


Pjesma ‘Ljubav je spas’ je jedna od novih pjesama  kojom najavljuju novi album čije izdavanje željno iščekuju obožavatelji benda.

LJUBAV JE SPAS [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno