-0 C
Vinkovci
Petak, 27. siječnja 2023.

Anđa Marić iskreno i otvoreno o MS-u i karijeri

Više od autora

- vl promo-


Prošle subote u eter Radio Vinkovaca pridružila nam se inspirativna Anđa Marić. Namjera je bila predstavljanje novog singla grupe Flare, ali dotaknuli smo se i drugih tema. Skromna, motivirana i vrijedna Anđa ispričala nam je kako ju je bolest stopirala, kako se nosi s dijagnozom te kako je uzela svoj život u svoje ruke.

ANĐA MARIĆ: Singl „Mali rituali” mi je prvi singl nakon pauze od 23 godine. Jako sam sretna što smo brat Jerko i ja ponovno pokrenuli bend Flare. Kao da nam je pružena druga prilika. Prvi put smo bili mladi, neiskusni, a sada imamo drugu priliku ispraviti greške i nastaviti raditi lijepe pjesme. Razmišljala sam imamo li Jerko i ja male rituale. On stvara soundtrack za moj život od kad se znamo. 13 je mjeseci mlađi od mene i za svaku igru je radio glazbenu podlogu, čak i za Lego kocke. Općenito, mali rituali su nešto najljepše u svakom odnosu, kao začin.

Flare – Mali rituali

Zadnjih deset godina ja sam bila u ormaru, pokosila me Multipla skleroza i mislila sam da je pjevanje iza mene. Pogođen mi je glas, govor, ravnoteža. Mislila sam da više nikada neću moći brzo izgovarati rečenice, davati intervjue, a kamoli pjevati. Ovo je ogroman korak za mene. Prvi singl sam jedva otpjevala, drugi malo lakše, a ovaj sad treći, već mogu stajati, plesati. Za Croatia Records potpisali smo dva nova albuma. Nadam se da ću iduće godine biti spremna za nastupe uživo. Ovaj cijeli povratak na glazbenu scenu nije zato da konkuriramo nekome nego da stvaramo glazbu. Ovo je svojevrsna pobjeda nad sudbinom, životom, proslava truda. Ja sam izgubila sve svoje identitete. Nisam mogla biti manekenka, nisam mogla hodati, voditi programe. Nisam mogla govoriti. Počela sam pisati. Neki dan mi se dogodilo, dobila sam nagradu Miss Beauty Hrvatske za žene koje su ostavile neki trag, prošetala sam pistom uz pomoć štapa i dobila ovacije publike. Ljudi su me reakcijom ugrijali i otvorili srce. U modi je sada biti autentičan i ranjiv, pokazivati sve svoje mane. „Moja revolucija u 365 dana” je prva knjiga za odrasle koju sam napisala. Za mene je ona samopomoć da se prestanem skrivati od života. Svi odgađaju svoj život „kad budem”… odlučila sam se pojaviti u svom životu svaki dan. Postala sam svjetionik koja drugima pokazuje ako mogu ja, možete i vi.

Sutra razgovaramo s tri nova glazbenika koji predstavljaju svoje novitete našim slušateljima. Pratite naše stranice i među prvima saznajte sve što se događa na Radio Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno