U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza i AK Agram u Zagrebu je protekloga vikenda održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, a već prvog dana postignuto je niz izvrsnih rezultata. Toplo vrijeme i temperatura oko 30 stupnjeva očito je pogodovala natjecateljima u postizanju dobrih rezultata.

Prvog dana prvenstva održano je i natjecanje u bacanju kladiva za žene, a na kojem je bacala i Andrea Doria Terzić, članica Atletskog kluba Cibalia Vinkovci.

Doria je bacila svoj osobni rekord 49,35 metara i s tim rezultatom je u konkurenciji za nastup na prvenstvu Balkana za juniore i juniorke koje ć se održati u Istanbulu.

Andrea Doria Terzić je izuzetno zadovoljna svojim nastupom, kao i njezin trener Josip Krpan, prof., te su najavili još više treninga i još bolji rezultat.

Dodajmo da je Vinkovačnin Lovro Nedeljković, bivši učenik vinkovačke Gimnazije, a danas student prve godine fizike u Zagrebu u dresu AK Slavonija žito iz Osijeka  u utrci na 3000 metara s preponama ostvario normu za Europsko prvenstvo.