30 C
Vinkovci
Srijeda, 25. svibnja 2022.

Andrew Garfield ne želi više odjenuti kostim i postati Čudesni Spider-Man

Više od autora

- vl promo-
Iako je “Spider-Man: Put bez povratka” prerastao u globalni filmski fenomen, jedan od glumaca zaslužnih za uspjeh ovog superherojskog spektakla, Andrew Garfield, ne planira ponoviti svoju ulogu u budućim filmovima.

Naime, upitan za mogućnost povratka ulozi Čudesnog Spider-mana, Garfield je pred novinarima Varietyja hladno odgovorio: “Nemam baš nikakvih planova za ponavljanje uloge, i to je istina. Svi će me prozvati lažovom, pa ću biti dječak koji je vikao vuk.”

Garfield se ovdje pozvao na jednu od svojih izjava koja je prethodila “Putu bez povratka”, u kojoj je i tada izjavio da neće biti dio novog filma, odnosno da ne želi navući Spider-Manov kostim i pojaviti se uz Tobeyja Maguirea i Toma Hollanda.

Ipak, podsjetimo se da su i  film “No Way Home” mjesecima pratile glasine i različite tvrdnje o oko pojavljivanja sva tri glumca koji su do sada interpretirali Petera Parkera i njegov alter ego. Maguire je uvijek bio tih, no Garfield se i tada službeno oglasio i opovrgnuo tadašnje tvrdnje.

Glumac je do sada tumačio Spider-Mana dva puta, u “Čudesni Spider-Man” (2012.) i njegovom nastavku (2014.), a oba filma dočekana s prilično različitim mišljenjem i publike i kritike. Usprkos svemu, u oba slučaja hvaljena je Garfieldova izvedbu. Isto je bilo i u “Put bez povratka”, u kojem je Garfield imao priliku čak i zasjeniti nakratko Hollanda i apsolutnog miljenika publike, Maguirea.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno