U srijedu 30. listopada u 21:00, u Začaranoj Močvari vas očekuje premijerno predstavljanje zagrebačke kantautorice Anette Cavon i njenog albuma “Space of Love” uz pratnju benda. Imat ćete priliku čuti autorske skladbe zagrebačke skladateljice, violinistice i multidisciplinirane umjetnice Tene Novak koja će za ovu prigodu nastupiti s novo-okupljenim bendom i kantautorskim projektom pod pseudonimom Anette Cavon.
Anette Cavon je entitet sveobuhvatne univerzalne energije, a manifestira se kroz zvuk, stvaranje autorskih vokalno- instrumentalnih skladbi popraćenih vizualnim identitetom. Anette je alter ego jednog dijela stvarne (ili nestvarne) ličnosti. Projekt je zamišljen kao audio-vizualno izražavanje, u obliku glazbenog alter-ega. Anette Cavon je pseudonim, odnosno anagram imena Tena Novak, doslovno okrenut unazad. Anette Cavon pjeva na univerzalnom jeziku i samostalno sklada, aranžira, snima gotovo sve instrumente i pjeva svoje skladbe, koje su hibridne pop-forme. Anette taj žanr voli nazvati i “forest pop”.
Anettina svrha je upućivanje na svijest o postojanju univerzalne ljubavi, energije koja se manifestira kroz sveobuhvatni unutarnji spokoj, a kroz zvuk se prostire trenutno umirujući dušu i produbljujući proboje svijesti. Anette se veže uz prirodne elemente i elementarna bića,a utjelovljuje se kroz ženski princip: neopiranje, nježnost, prihvaćanje, blagost, ljepotu, krhkost i mudrost. Njen vizualni indentitet se uobličuje uz organske kostime od prirodnih tvari. Ona je šumska diva, donosi spasenje, i provodi liječenje. Njeno postojanje je bezvremeno i istovremeno sadašnje u vječnosti. Ovdje, na zemlji, kreacija je potaknuta i realizirana je kroz ljubavni odnos koji donosi inspiraciju i poticaj. Poticaj je ljubav, cilj je liječenje (od straha). Ljubav je ona koja nas uvijek iznova spašava. “Nadzemna” dimenzija ljubavi približava je spiritualnoj dimenziji i univerzalnoj ljubavi prema svim bićima. Kozmički trenutak ljubavnog stapanja kroz oživotvorenje stvaralačke energije i vraćanje iste u ponovno duhovno bivanje u spiralnom ciklusu.
Album “Space of Love” je dostupan na Bandcamp stranici Tena Novak, i bit će dostupan u digitalnom izdanju, izdan i promoviran putem Mast produkcije.
Uz Tenu Novak, violina i vokal nastupit će Anamarija Žugić- vokal, udaraljke, Damjan Bučić – gitara, Jelena Galić – kontrabas, bas gitara, vokal, Lucija Stanojević, Dora Maganić, Lucija Rücker, Tina Tina Krznarić- violine, Nastastja Štefanić, Valentina Protolipacz- viole, Elena Kryvoshei – violončelo.
Cijena ulaznice iznosi 30,00 kn.