11 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Animirani Trolovi od danas u hrvatskim kinima

Više od autora

- vl promo-

f_trolls_u-kinima-ST

Od tvoraca slavnog serijala Shrek dolazi nam animirani film TROLOVI (Trolls, 2016.). Inteligentna i duhovita komedija bavi se potragom za srećom i pokazuje na što smo sve spremni da bismo bili sretni. Film nas vodi u šaren i čudesan svijet koji nastanjuju uvijek optimistični Trolovi vječito raspoloženi za ples i pjesmu te komično pesimistični Bergeni koji su sretni samo kad se najedu Trolova. Kad Bergeni napadnu selo u kojem žive Trolovi, Lala kao najveselija Trolica, i najoprezniji Trol Granko kreću na put kako bi spasili prijatelje. Njihova misija puna je avantura i nezgoda, a neskladni duo pokušava se maksimalno tolerirati kako bi obavili posao najbolje što mogu.

U filmu je posebno važna glazba, a izvršni glazbeni producent i glazbeni producent je Justin Timberlake koji je za film napisao pet originalnih brojeva.

Glavnu hrvatsku glumačku postavu Trolova čine Saša Lozar kao Granko, samotni i paranoidni trol, te  Renata Sabljak kao princeza Lala, vječni optimist. Budući da trolovi vole plesati i pjevati, tako je i glavna pjesma Justina Timberleka Can’t Stop The Feeling dobila svoju hrvatsku verziju, koju možete poslušati na linku dolje.

Trolovi u kina stižu danas 3. studenog, u najboljim formatima (RELAD 3D i 4DX).

HRVATSKA VERZIJA PJESME ‘CAN’T STOP THE FEELING [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno