Foto: Dinko Šimac (Beyond Pines)
“Život kao rijeka” je sedmi singl Anne Moor s njenog nadolazećeg albuma koji planira objaviti krajem ove ili početkom sljedeće godine.
“Sve počinje u jesen, a kiše, boje i mirisi potiču me da i ja započnem još jedan ciklus. Baš zato ovo razdoblje želim obilježiti pjesmom Život kao rijeka, kada posebno promišljam o deltama, tokovima i prolasku vremena.”, kaže Anna Moor.
Videospot je snimljen u jednom kadru, uz rijeku Savu, u kišno nedjeljno predvečerje. Uz Annu Moor, u spotu se pojavljuje afrički plesač sa zagrebačkom adresom Abi Seydi koji je svoj doživljaj pjesme interpretirao plesnim pokretima.
Autor glazbe i stihova je Marin Hraščanec. “U ova teška vremena kad se svi propitkujemo o najvažnijim vrijednostima života, ponovo nam se nameće stara latinska poslovica Carpe Diem –  iskoristi dan. Upravo kroz glazbu čuvamo istinske vrijednosti života, te s njom prolazimo kroz sve životne vrtloge, kao i najljepše trenutke.”
Video je režirao i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines).
“Život kao rijeka” nastala je prije desetak godina te je prvi put objavljena na albumu “Velika prevara” benda Praline & Fast Food. Tada ju je također otpjevala Anna Moor (Romana Pavliša).
Singl izdaje Intek Music.