17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Antivalentinovo #4 pod nazivom Ništa ljubav, samo obitelj!

Više od autora

- vl promo-

Antvalentinovo 2019. se održava u Zagrebu i Ljubljani, po prvi put u oba grada prošireni program uz odličan stand up. Antivalentinovo 4 u Zagrebu će se održati 8. i 9. veljače iduće godine u Boćarskom doma u sklopu kojih će nastupiti 8 velikih, regionalnih izvođača urbane scene.

U ovom trenutku otkrivamo 3 imena zagrebačkog izdanja: Let 3 | Rambo Amadeus |    Turisti

Ulaznice u prodaju kreću sutra u četvrtak od 22. studenog, uz posebnu limitiranu prodaju grupne ulaznice za oba dana, samo 37,50 kuna/osoba/dan.

Četvrto po redu Antivalentinovo od iduće godine svojim će (ne)ljubavnim kracima obuhvatiti i regiju! Antivalentinovska fešta po prvi će put dobiti svoje slovensko izdanje, a osim što kreće u osvajanje regije,ovo će jedinstveno slavlje ljubavi trajati dva dana pa tako najbolja rokerska fešta prerasta u pravi festival! Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena i tu nije kraj novostima! Odlični stand up performeri, Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju.

Za novo izdaje Antivalentinova su u ponudi i limitirane ulaznice za četvero! Cijena za dva dana je 300 kuna što je samo 37,50 kuna po osobi po danu! Kako do istih doznat ćete putem Dallasove službene Facebook stranice kao i putem etera i virtualnog prostora naših medijskih partnera Radija 101 i muzika.hr portala pa budnim okom (i uhom) pratite što se događa!

Zagreb će slaviti mjesec zaljubljenih u petak i subotu, 8. i 9. veljače u Boćarskom domu, a Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo!

Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, a stižu nam i riječki Turisti. Tko će još nastupiti na prvom festivalskom izdanju Antivalentinova otkrivamo uskoro!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno