2 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Antonia Matković Šerić – Tonka predstavlja svoj prvi singl Bolji smo

Više od autora

- vl promo-

Tonka, 2017. / Foto: Sven Stefanović

Samostalnim singlom odmiče se od klasičnog Pavelovskog zvuka, šlagera i klasičnog pop rock instrumentarija te donosi posve novi moderni zvuk alt pop produkcije i najavljuje album koji će izaći 2018. godine u izdanju Dallas Recordsa i Mast Produkcije.

Glazbu i tekst za ‘Bolji smo’ potpisuje Aljoša Šerić, a Tonka kaže kako je na cijeli materijal jako ponosna jer će kroz ovaj novi projekt glazbom provlačiti suvremeni ples i pokret u spotovima i na sceni, pa je i spot za njezin prvi singl sniman upravo u Zagrebačkom plesnom centru. Iskrene emocije i energija pjesme prikazane su slobodnim pokretima suvremenog plesa koji naglašava snažan tekst i novu estetiku, uokvirene u intimnu atmosferu spota nastalog u režiji Vanje Vascarca.

‘Aljoša me ovim pjesmama oborio s nogu. Napisao je točno što sam htjela pjevati i o čemu sam htjela pjevati. Stilski je pogodio moje afinitete i senzibilitet. Sve je to pop, ali s natruhama neo r’n’b-a, neo soul-a i elektro pop-a. Glazba koju sam snimila preslika je onoga što slušam u slobodno vrijeme, a sve sam pjesme otpjevala s posebnim guštom i lakoćom’. – kaže Tonka.

Aljoša kaže kako je, od svih albuma na kojima je radio, na ovaj daleko najponosniji:


‘Gotovo ni jednom mi se nije dogodilo da doslovno sve pjesme zazvuče upravo onako kako smo ih zamišljali kad smo Antonia i ja radili na demo snimkama. Ako neki glazbeni rad treba biti moj epitaf, neko to bude ovaj.’

Produkciju i aranžman potpisuju Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi. Direktor fotografije je Sven Stefanović, koreografiju je radila Martina Nevistić, a styling potpisuje Marija Cvitanović. Za make up je zaslužna Petra Sever, a za frizuru salon Keune Colette.

BOLJI SMO [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno