19 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Arkona i Stribog u veljači na koncertu u klubu Boogaloo

Više od autora

- vl promo-

Ruska etno-folk-metal atrakcija Arkon, uz goste Stribog, dolazi 2. veljače 2018. godine predstaviti svoj novi album ‘Khram’ u zagrebačkom klubu Bogaloo. Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijene ulaznica iznose 110 kn do 1. prosinca, od 2. prosinca će ulaznice stajati 130 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 150 kn. Pretprodajna mjesta u Zagrebu su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Kloto (Masarykova 14), Octopus Piercing Studio (Gundulićeva 37), Metal Beer Bar Valhalla (Radićeva 25) i Purgatory (Ozaljska 47). Riječani će ulaznice moći kupiti u Dallas Music Shop (Splitska 2a) a Osječani u Rock Shop Stress (Strossmayerova 7).

Online: On Parole, Eventim sistem, www.eventim.hr

Arkona

U sklopu europske turneje Khram European tour 2018 Arkona će predstaviti svoj novi, osmi studijski album Khram koji će 19. siječnja objaviti poznata metal izdavačka kuća Napalm Records.

Arkona djeluje od 2002. godine, ime su odabrali prema posljednjem slavenskom gradu utvrdi. Svoju glazbu stvaraju pod utjecajem ruske i slavenske tradicionalne glazbe, koriste mnoge tradicionalne instrumente, a tematika njihovih pjesma se bazira na slavenskoj mitologiji. Glavni vokal je Maša Arhipova, koja osim ‘čistog’ pjevanja koristi i ‘death growl’ vokal što ih povezuje sa metal scenom. Prvi studijski album ‘Vozrozhdenie’ su objavili su 2004. godine.

ARKONA: LIKI BESSMERTNYKH BOGOV [VIDEO]

Stribog

Kao predgrupa će nastupiti poznata zagrebačka folk metal grupa Stribog koja svoju glazbu stvara inspiriranu na slavenskoj mitologiji. Njihov drugi album ‘U okovima vječnosti’ je objavila njemačka izdavačka kuća Murderous Production, a u pripremi je i novi album ‘Tvoje kraljevstvo zeleno’ sa kojeg će Stribog odsvirati nekoliko pjesama.

STRIBOG: KRUNIDBA SLAVENA [LIVE]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno