U četvrtak, 21. svibnja 2020. godine, na teniskim igralištima TK Vinkovci odigrano je posljednje kolo zimske Super lige sezone 2019/20.

Kao specifičnost moramo istaknuti kako je protekla sezona obilježena dugom pauzom nemogućnosti igranja, od 16.03.-06.05., zbog mjera koje je bilo nužno poduzeti kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

Nakon odigranih svih kola najkonstantnijim se pokazao, drugu godinu za redom, Arsen Piperković i sa 68 bodova zauzeo 1. mjesto. Drugo mjesto zauzeo je Mladen Andrić sa osvojenih 66 bodova, a 3. mjesto sa osvojenih, također 66 bodova zauzela je kombinacija Ivan Ergotić/Damir Peša, dok je postolje za vrlo malo izbjeglo Domagoju Radiću sa osvojenih 65 bodova.

U ligi su još igrali Ž. Perković, V. Rimac, M. Brkić, I. Miličević, A. Stipica, K. Dolanski, I. Pejić, T. Ćorić, T. Rašić, D. Matak, A. Ćorić, M. Ezgeta, D. Krizmanić i I. Iličić.

Voditelj lige je najboljima uručio sportske nagrade, dok su posebnu nagradu dobili Željko Perković-Perkan za najboljeg izvjestitelja i Mario Ezgeta-Tiger za najveću nadu lige.