17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Artan Lili i Juice u emocijama nabijenoj pjesmi “Geler”

Više od autora

- vl promo-

Nakon pjesme “Rokenrol posle rokenrola”, u kojoj su udružili snage s legandarnim Zoranom Kostićem Canetom, grupa Artan Lili predstavlja singl “Geler”. Kao gost u pjesmi pojavljuje se doajen hip-hopa, Ivan Ivanović Juice.  Spot je djelo redatelja Danila Cekovića, starog suradnika grupe poznatog po spotovima za pjesme “D.E.P.R.A.” i “Maca”. Glazbu potpisuje čitav bend, tekst su pisali Bojan Slačala i Ivan Ivanović, dok su pjesmu aranžmanski oblikovali Artan Lili i Ivan Ivanović. Audioprodukciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

“Uradili smo ponovo nešto neočekivano i ovo je drugi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja sa Juice-om bila izuzetna i jasno se vidi da smo i on i mi ostavili srce na terenu. Takođe mislim da je vrlo važan antiratni naboj koji je adekvatno prenesen i muzikom i slikom. Osetili smo snažnu potrebu da se izrazimo na ovakav način i mislim da smo u tome uspeli.” – zaključuje frontmen grupe Bojan Slačala.

“Geler” je 7. singl s trećeg po redu studijskog albuma naziva “III”. Ostale pjesme i spotove s gostima grupa najavljuje uskoro.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno