14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Atomsko sklonište u verziji Keopsa u singlu Čedna gradska lica

Više od autora

- vl promo-m_keops-cedna-gradska-kica_single_ST_IS

Petim singlom s albuma ‘Lice sudbine’, obradom legendarnog hita Atomskog skloništa, Keops će se predstaviti na Slavonija fest CMC200!

Riječki hard rock bend Keops ovo ljeto provodi radno! Uz mnoge svirke po gradovima diljem Lijepe naše, Keopsovci ne staju ni u glazbenom smislu. Njihov novi singl ‘Čedna gradska lica’ već se vrti na radio postajama, a s njim će se Keops predstaviti i na Slavonija fest CMC200 koji se održava 26. i 27. kolovoza u Slavonskom Brodu.

‘Čedna gradska lica’ peti je singl s njihovog aktualnog albuma ‘Lice sudbine’ koji je svjetlo dana ugledao krajem 2015. godine. Obrada je to legendarnog hita Atomskog skloništa, a Keopsovci su ‘Čednim gradskim licima’ udahnuli duh vremena u kojem živimo, a koje i nije ništa temeljno drugačije od vremena kada je Atomsko sklonište njome žarilo i palilo prostorima bivše države. Gotovo 40 godina kasnije, tekst pjesme i dalje je i više nego aktualan te se njegova problematika može prepoznati u životu svakog prosječnog (pa i onog ispodprosječnog) građanina.

Gitarist Keopsa Bruno Mičetić na svom je Facebook profilu izrazio zadovoljstvo odrađenim poslom na obradi hita ‘Čedna gradska lica’ te napisao: ‘Hvala Bruni Langeru sto nam je dopustio da diramo nešto tako legendarno.’

VIDEO: LYRIC VIDEO

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno