13 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Banana zvuk nam predstavljaju Ladovinu

Više od autora

- vl promo-

m_banana-zvuk_ladovina_single_ST

‘Banana Zvuk ima novi autorski singl. Klimatske manipulacije, genetski modificirana hrana, ekološke katastrofe, raspadanje sustava vrijednosti i sve ostale divne prirodne i društvene promjene je najlipše, najpametnije i najbolje dočekat u što dubljoj ladovini jer je baš tamo, medicinski gledano, najbolje misto ispod sunca. Ladovina je najbitniji strateški položaj u teškim vemenima stoga se u ovim nepodnošljivim litnjim uvjetima držite što debljeg lada u svrhu očuvanja vlastitog života i zdravlja na svim poljima. I ne zaboravite na, obavezne, minimalno dvi banane dnevno. Lito ide, mala. Samo ljubav. Ladovina. Indikacije su svugdje oko nas, opreza nikad dosta, a u slučaju nuspojava obratite se upravi vodovoda jer vašeg premalo plaćenog liječnika nije briga, ljekarnik je skup, a mi vas ne čujemo jer ležimo u ladovini i imamo banane u ušima.’

m_banana-zvuk_ladovina_single_coverBanana Zvuk je splitski DJ dvojac koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri (ST!LLNESS / GOLEM / SINESTET). Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hiphopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. Vole vesele i basovite dureve s divljim MC- ima. Jednako su skloni novom zvuku i svježim izdanjima kao i starim klasicima za kojima posežu da ubrizgaju nove doze adrenalina tijekom cjelonoćne zabave. U nekoliko godina rada povezali su se i radili sa svim soundsystemima koje pratite putem Reggae.hr medija, u skoro svim klubovima i festivalima u zemlji i susjedstvu. Vole sve što vole mladi i vesele se ponovnim susretima i novim poznanstvima.

Pjesmu ‘Ladovina’ poslušajte u ponedjeljak u 907. izdanju emisije Dva sata paklenog šunda u terminu od 17 do 19,00 sati (Radio Vinkovci 90,2 MHz).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno