Popularni Beck sve više najavljuje svoj novi album “Hyperspace” koji će službeno biti predstavljen 22. studenog. Danas je objavljen drugi singl s albuma imena “Uneventful Days”, a hrvatska publika ga može slušati u radijskom eteru, na digitalnim platformama.
Beck se vraća s novim zvukom i novim zanimljivim melodijama! Nakon što je u travnju predstavio prvi singl “Saw Lightning”, sada nam je dostupan i drugi singl s njegovog nadolazećeg albuma. Kao i prošli singl, ovaj također supotpisuje Pharell Williams, koji je zaslužan i za koprodukciju. Osim Williamsa, na albumu je radila još nekolicina producenata, ali i Beckovi dugogodišnji glazbeni suradnici.
Za svoj novi album Beck je rekao: “Ne radi se o albumu koji govori o svemiru. Radi se o unutarnjem svemiru i traženju mira. Razmišljao sam o glazbi kao o načinu bijega i promjeni stanja uma.” Album “Hyperspace” dostupan je za prednaručivanje.
Beck Hansen rođen je 1970. godine u Los Angelesu. Svjetski uspjeh postigao je 1994. godine zahvaljujući hitu „Loser“, koji se našao na njegovom studijskom albumu “Mellow Gold”. Dvije godine kasnije dodatno se afirmirao kao miljenik publike i glazbenih kritičara zahvaljujući albumu “Odelay”, na kojem su se našli hitovi “The New Pollution”, “Where It’s At” i “Devil’s Haircut”. Posljednji studijski album “Colors” objavio je krajem 2017. godine, a na njemu su se našli singlovi poput “Dear Life” i “Up All Night”. “Colors” je osvojio dvije nagrade Grammy, što Becka čini sedmerostrukim dobitnikom te popularne glazbene nagrade.

"Hyperspace" popis pjesama:
 1. Hyperlife
 2. Uneventful Days
 3. Saw Lightning
 4. Die Waiting
 5. Chemical
 6. See Through
 7. Hyperspace
 8. Stratosphere
 9. Dark Places
 10. Star
 11. Everlasting Nothing