23 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Beeram domaće: Odličan provod uz vrhunska piva i dobru glazbu

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U vinkovačkim Lenijama večeras je počeo dvodnevni Vinkovački craft festival – Beeram domaće 2022.

Ljubitelji dobrog piva tako ponovno imaju priliku uživati u vrhunskim proizvodima proizvođača craft piva iz kontinentalne Hrvatske, ponajprije iz Slavonije.

“Jako sam sretan što idemo već petu godinu zaredom bez prekida i što smo uspjeli pregurati i dvije pandemijske godine. Kada smo krenuli prije pet godina već smo imali veći broj pivovara, a kako je rastao broj pivovara tako su nicali i festivali i jednostavno smo rekli idemo napraviti craft festival i u Vinkovcima. Pokazalo se da je to odlična ideja. Podržali su nas Grad i Županija kao i neki privatni sponzori, krenulo je jako dobro i nastavili smo. Ove godine imamo 14 pivovara i vjerujem da će posjetitelji uživati kušajući piva, ali i u dobroj hrani i svakako i u onom glazbenom dijelu festivala”, istaknuo je večeras craft pivar Ivan Vorgić, vlasnik vinkovačke pivovare Valens, idejni začetnik festivala Beeram domaće.

Uz 40-ak vrsta craft piva koje nude pivovare Valens, Beckers, Black Hat, Funky, Mali div, Zmajska, Varionica, Nova runda, Primarius, Devetka i Mlinarica, za zabavu večeras su bili zaduženi Osječani, DJ Sheepatz i DJ InspektorMaska, a sutra u Vinkovce iz Splita stiže TBF. Dolaze nakon četiri godine od kako su posljednji put nastupali u Vinkovcima na Jesenima, a i ovaj put, ističu organizatori, jamče odličan provod i više od dva sata dobre glazbe.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno