31 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Beogradski riff’n’roll bend The Bite objavili singl Da se ponovo rodim

Više od autora

- vl promo-


Dvominutna blues / rock pjesma ‘Da se ponovo rodim’ prvi je singl benda The Bite na domicilnom jeziku. Snimana je 2016. godine u studiju King Oliver, a produkciju je potpisao Ivan Srdanović. Radijsku je premijeru pjesma imala krajem prošle godine a želja benda je bila da nekoliko mjeseci pjesma ne bude dostupna online, jer ‘muzika treba da se sluša, a radio je jedini pravi način za to’.

‘Svi mi u nekom trenutku svog života poželimo ‘reset’, da ostavimo sve što je loše iza sebe i krenemo ispočetka … ovo je pjesma o jednom takvom presjeku i o želji da čistih misli i bez bespotrebnih tereta krenem dalje’ kaže Ljiljana Zdravković autorica teksta, a Bojan Savić, inače zaslužan za glazbu, dodaje: ‘Poruka pjesme je toliko jasna i jaka da nisam želio da kompliciranim aranžmanom ili predugim solažama ni ponavljanjem to razrađujem. Zato pjesma zvuči tako kako zvuči i traje toliko koliko traje’.

The Bite su krajem prošle godine sudjelovali na Beogradskom autorskom rok festivalu – BARF na kojem su osvojili nagradu za najbolje izvođenje, a nedavno su nastupili i kao predgrupa na koncertu kultnog beogradskog benda NBG.

Očekuje ih nekoliko nastupa ovog leta, od kojih izdvajaju učešće na Singidunum festu 24.juna. ‘Velika nam je čast što ćemo stati na tu binu sa takvim imenima kakva su Ritam nereda, Električni orgazam, Direktori… svi koji nastupaju su sjajni, očekuje nas nekoliko sati ozbiljnog rokenrola i mi jedva čekamo to druženje na Kalemegdanu!”.

Bend će se u nadolazećem razdoblju  posvetiti i studijskom radu: ‘U planu je da snimimo još neke nove pesme na kojima radimo poslednjih meseci, a od jeseni očekujte bar dva video spota kao i koncerte  i u Srbiji ali i u regionu’ kažu članovi benda i pozivaju vas da i vi ovog ljeta krenete u neke nove, važne promjene uz njihovu novu pjesmu!

THE BITE: DA SE PONOVO RODIM [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno