Od danas do 30. studenog 2019. u svim stanicama za redoviti tehnički pregled na području Republike Hrvatske provodi se preventivno-sigurnosna akcija “Dani tehničke ispravnosti vozila”.

Naglasak je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehnički pregled vozila, te poticanje vozača na potrebu korištenja tehničkih ispravnih vozila za sigurno sudjelovanje u prometu, odnosno izbjegavanja prometnih nesreća uvjetovanih tehničkom neispravnošću vozila.

Pregled vozila besplatan je za sve vlasnike vozila koji izvanredno dođu na tehnički pregled. Napominjemo da besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redoviti tehnički pregled vozila radi produljenja valjanosti prometne dozvole ili obavljanja registracije, te se u takvim slučajevima pregled naplaćuje sukladno valjanoj odluci o visini naknade.

Iz Stanice za redovni tehnički pregled vozila Vinkovci pozivaju sve zainteresirane vlasnike vozila da im se jave, a oni će im tijekom trajanja akcije, omogućiti besplatnu kontrolu tehničke ispravnosti vozila u radnom vremenu Stanice od 7,00 do 19,30 sati.

I ne zaboravite: tehnički ispravno vozilo preduvjet je sigurnog sudjelovanja u prometu!