21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Bezvremenski Tom Jones ovo ljeto dolazi u Pulu!

Više od autora

- vl promo-


Tom Jones (kocert, kolovoz u pulskoj areni) [St]

NuCoast i Editus ponosno najavljuju koncert glazbene legende u pulskoj Areni, 2. kolovoza! Sir Tom Jones, jedna od najvećih legendi popa i rocka, neodoljivi šarmer čija karijera traje više od 50 godina, ovo ljeto nastupa u pulskoj Areni! Jones je osim kao pjevač poznat i kao veliki zavodnik, čemu u prilog ide činjenica da ga i dalje proglašavaju seks simbolom unatoč tome što broji čak 76 godina. Ovaj rođeni Velšanin, iako najpoznatiji po legendarnim pjesmama poput ‘Green, Green Grass Of Home’ ‘It’s Not Unusual’, ‘Kiss’, ‘Delilah’, ‘What’s New Pussycat’, ‘I’ll Never Fall In Love Again’ i ‘If I Only Knew’,  prvenstveno je rocker s istinskim ritmom bluesa i soula.

Njegov spektakularan bariton jednako privlači oba spola, mlade i stare, velike arene i manje klubove, a ovo će ljeto u Puli, na jednoj od najljepših pozornica u Europi, zajedno sa biranim članovim pratećeg benda izvesti najveće hitove iz svoje bogate karijere.

Tom Jones potvrdio je svoju bezvremensku kvalitetu i karizmu albumom ‘Reload’, objavljenim 1999. godine i koji je bio njegov najprodavaniji album s čak pet milijuna primjeraka.

Godine 2004. objavio je rock album s Joolsom Hollandom a 2008. snimio je studijski album ’24 Hours’, koji je dobio fantastične kritike. Album ‘Praise & Blame’, objavljen 2011. godine, pokupio je najbolje kritike njegove 50-godišnje karijere.

U svojoj impresivnoj karijeri dobio je mnoga priznanja; BRIT Award za izniman doprinos glazbi, nagradu Silver Clef za životno djelo, a u 2009. dobiva Hitmaker nagradu od Američke Kuće slavnih.

Engleska kraljica proglasila ga je vitezom 2006. godine što mu je velika čast! Njegov lik pojavljuje se u animiranom obliku u Simpsonima, Duck Dodgersu, The Emperors New Groove a druge filmske uloge uključuju ulogu u Tim Burtonovom filmu Mars napada te u filmu Agnes Brown Angelice Houston.

Tom Jones je poput vina, što stariji to bolji. Svaki njegov koncert je doživljaj za sebe a očarana publika još dugo vremena prepričava dojmove. Ne propustite koncert za pamćenje!

Prodaja ulaznica počinje u utorak 28.2. u 10:00 sati u sustavu Eventim po sljedećim cijenama od 225 / 280 / 330 / 390 / 490 (VIP).

TOM JONES: SHE’S A LADY [1971]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno