Foto: Solstice Studios
Oscarom nagrađeni Russell Crowe u eksplozivnom psihološkom trileru temeljenom na nečemu što smo svi iskusili. Kad banalna prometna svađa eskalira, borba za život postaje nemilosrdna i nepredvidljiva.
Svakodnevni odlazak na posao za Rachel se pretvorio u noćnu moru kad je u prometnoj gužvi naletjela na stranca s kojim je započela svađu u kojoj mu se odbila ispričati. Jednostavno se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu, a on će tada pokušati uništiti sve do čega joj je stalo.
Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, te je počinje pratiti po cijelom gradu u namjeri da ubije nju i njezine najbliže.
Osim spomenutog Russela Crowea u filmu “Bijesan” (Unhinged, 2020.) se pojavljuju Caren Pistorius u ulozi progonjene Rachel a tu su i Jimmy Simpson, Gabriel Bateman, Anne Leighton, Sylvia Grace Crim i mnogi drugi.
Scenarij za film je pisao Carl Ellsworth koji trenutno radi i na scenariju za “Gremline 3” a režirao ga je Nijemac Derrick Borte koji iza sebe ima filmove poput “American Dreamer” te “London Town” iz 2016. godine, u kojem nam je ispričao priču o početcima legendarnog glazbenika Joea Strummera iz grupe The Clash.
Film bi se u kinima trebao početi prikazivati 10. srpnja.