24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Bitka spolova za sada samo na fotografiji

Više od autora

- vl promo-

Emma Stone as "Billie Jean King" and  Steve Carell as "Bobby Riggs" in BATTLE OF THE SEXES. Photo by Melinda Sue Gordon. © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation All Rights Reserved

Prva fotografija iz filma BATTLE OF THE SEXES koji je nedavno počeo sa snimanjem je dostupna i prikazuje Emmu Stone i Stevea Carrella kao Billie Jean King i Bobbya Riggsa na tiskovnoj konferenciji. ‘Battle Of The Sexes’ (Bitka spolova) je jedan od tri filma koja za temu imaju teniski meč iz 1973. godine između bivšeg teniskog prvaka Bobbya Riggsa i znatno mlađe suparnice Billie Jean King. Ovaj senzacionalni meč koji je svojevremeno privukao pažnju preko 50 miliona Amerikanaca je imao namjeru prikazati da li profesionalna igračica tenisa ikada može pobijediti muškog protivnika. O njemu je već snimljeno nekoliko dokumentaraca, te igrana verzija iz 2001. u kojem su glavne uloge tumačili Holly Hunter i Ron Silver.

Druga dva filma koja se snimaju su MATCH MAKER u kojem će Riggsa glumiti Will Ferrell, te film PROOF u kojem će Riggsa glumiti Paul Giamatti, a Kingovu Elizabeth Banks. ‘Battle Of The Sexes’ režiraju Jonathan Dayton i Valerie Faris, a temelji se na scenariju Simona Beaufoya. Za produkciju je zadužen Danny Boyle, zajedno sa Christianom Colsonom. (Filmofil.ba)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno